Η Εταιρία μας
Image is not available
ΤΑΞΙΔΙ
Απολαύστε το ταξίδι σας με την εγγύηση της Luxury Travel Service.
Η Εταιρία μας
Image is not available
ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Ο στόλος μας αποτελείται από Mercedes Tourismo 55 θέσεων για την άνετη μεταφορά σας.
Η Εταιρία μας
Image is not available
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Ξεχωριστές διαδρομές σχεδιασμένες με κάθε λεπτομέρεια.
previous arrow
next arrow
Slider

Η εταιρία μας


Η εταιρία μας Luxury Travel Service, παρέχει υπηρεσίες μεταφορών υψηλής ποιότητας που διακρίνονται από υπευθυνότητα, άνεση, και φροντίδα για οποιαδήποτε ανάγκη σας. Η εταιρίας μας προσφέρει τελευταίας γενιάς μοντέλα της Mercedes, που αποτελούν το στόλο μας, είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για κορυφαία εμπειρία μεταφοράς, και απολύτως κατάλληλα να σας υποδεχτούν για ξεναγήσεις με άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια.
Επίσης παρέχουμε μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το λιμάνι του Πειραιά, τα ξενοδοχεία της Αθήνας, ή οποιοδήποτε άλλο προορισμό επιλέξετε για υπηρεσίες μεταφοράς όπως επαγγελματικά ταξίδια, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικούς προορισμούς, χιονοδρομικά κέντρα διαδρομές εξειδικευμένες με βάση πάντα την δική σας ανάγκη και εξυπηρέτηση.
Το εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, σας περιμένει και σας προσφέρει εξυπηρέτηση με ασφάλεια, άνεση και φιλικότητα σε κάθε σας εξόρμηση. Απολαύστε το ταξίδι σας με την εγγύηση και την ποιότητα της Luxury Travel Service σε χαμηλές τιμές!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
0%
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
0%
ΑΝΕΣΗ
0%
Η Εταιρία μας
Shopping Basket